Εκτύπωση

Συχνές Ερωτήσεις

Τι είναι το The Beer Machine;

Το Beer Machine είναι ένα μοναδικό σύστημα μικροζυθοποιίας για το σπίτι με το οποίο μπορείτε να φτιάξετε εύκολα και απλά σπιτική μπύρα μόνο με φυσικά συστατικά, ξανά και ξανά. Στην αρχική συσκευασία θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να φτιάξετε την πρώτη σας μπύρα, θα χρειαστεί να προσθέσετε μόνο νερό. Η διαδικασία παρασκευής μπύρας με το Beer Machine είναι πολύ πιο απλή σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο σύστημα και σας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσετε την δική σας μπύρα και να την απολαύσετε με την παρέα σας μέσα σε μόλις περίπου 10 ημέρες. Το The Beer Machine ξεκίνησε να πωλείται στην Αμερική τον Νοέμβριο του 1989.

Είναι το χλωριωμένο νερό βρύσης κατάλληλο για την παρασκευή της μπύρας μου;

Ναι, διότι είναι απαλλαγμένο από βακτήρια, σε αντίθεση με νερό από πηγάδια ή πηγές.

Μπορώ να εμφιαλώσω την μπύρα;

Ναι, υπάρχει μάλιστα και σχετικό αξεσουάρ. Επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο www.beermachine.gr . Θα πρέπει όμως να σημειώσουμε ότι η μπύρα διατηρείται καλύτερα στο βαρέλι σε περίπτωση που θέλετε να την διατηρήσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω άλλα Beer Mixes;

Ναι, αρκεί να βάλετε την σωστή ποσότητα και να ακολουθήσετε τις αντίστοιχες οδηγίες. Η ένδειξη που υπάρχει επάνω στο βαρέλι μας είναι για 10 λίτρα.

Για πόσο διάστημα μπορώ να διατηρήσω την μπύρα;

Εφόσον έχετε το βαρέλι στο ψυγείο ή σε κρύο περιβάλλον, η μπύρα θα διατηρηθεί για τουλάχιστο 3 μήνες. Το CO2 βοηθάει στην διατήρηση της γεύσης και επιτρέπει στην μπύρα να διατηρηθεί για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα.

Τα Beer Mixes έχουν μόνο φυσικά συστατικά;

Ναι, όλα τα συστατικά είναι φυσικά, χωρίς συντηρητικά.

Η μέθοδος της συνεχόμενης ζυθοποιίας δίνει σωστά αποτελέσματα;

Ναι, ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες και οι μπύρες σας θα έχουν εξαιρετική γεύση με λιγότερο κόπο.

Η ενανθράκωση της μπύρας δεν θυμίζει την ενανθράκωση μπύρας του εμπορείου.

Η ενανθράκωση που γίνεται στο Beer Machine είναι εντελώς φυσική σε αντίθεση με αυτή που συναντάμε σε μπύρα που προήλθε από βιομηχανοποιημένη παραγωγή. Η φρέσκια μπύρα δεν μπορεί να συγκριθεί με τις μπύρες του εμπορείου, αλλά αυτό είναι και ένα χαρακτηριστικό που την κάνει διαφορετική. Δείτε πάντως και την παρακάτω μέθοδο που θα αυξήσει το ανθρακικό στην μπύρα σας με επαναζύμωση μέσα σε μπουκάλι.

Μπορώ να «παίξω» με την μπύρα;

Μπορείτε, είναι θέμα γούστου. Αφού ετοιμάσετε κανονικά την μπύρα σας στο βαρέλι για 10 μέρες, εμφιαλώστε την σε ένα καθαρό μπουκάλι κατάλληλο για ανθρακούχα ποτά (500ml) που θα του έχετε ρίξει μέσα 4gr (μια απολύτως κοφτή κουταλιά του γλυκού) ζάχαρη. Μην ρίξετε μεγαλύτερη ποσότητα ζάχαρης, υπάρχει κίνδυνος να αυξηθεί υπερβολικά η πίεση στο μπουκάλι. Αφήστε το μπουκάλι με την μπύρα για 4 μέρες εκτός ψυγείου σε θερμοκρασία ίδια με αυτή της ζύμωσης. Βάλτε για άλλες 4 μέρες το μπουκάλι στο ψυγείο. Με τον τρόπο αυτό θα γίνει επαναζύμωση, το αλκοόλ και το CO2 θα αυξηθούν και η γεύση της μπύρας θα αλλάξει.

Ποια είναι η διάρκεια ζωής της μπύρας;

Η  μπύρα μέσα στο βαρέλι του Βeer Μachine  διαρκεί τουλάχιστο  3μήνες, αρκεί το βαρέλι να είναι στο ψυγείο και να έχει την ελάχιστη πίεση.

mpyra1

Επικοινωνία

BEER MACHINE HELLAS

T: +30 210 9709751

info@beermachine.gr

Λ.Βουλιαγμένης 255 | 172 37

Δάφνη, Στ.Μετρό