Εκτύπωση

Τρόποι αποστολής-πληρωμής

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ-MEΘΟΔΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Πληρωμή μέσω χρεωστικών, πιστωτικών και προπληρωμένων καρτών.

Πρίν την πληρωμή μέσω πιστωτικής πάντα πρέπει  να προηγείται επικοινωνία ή επιβεβαίωση μέσω email ή τηλεφωνική επιβεβαίωση ότι το προϊόν που ενδιαφέρεστε είναι ετοιμοπαράδοτο.Aν έχετε στη κατοχή σας  VISA,MAESTRO MASTER CARD,VISA ELECTRON, AMERICAN EXPRES . Εφόσον ο χρήστης έχει επιλέξει την συναλλαγή με πιστωτική κάρτα, μεταβαίνει στο περιβάλλον της υπηρεσίας στο οποίο καλείται να δώσει τον αριθμό της πιστωτικής του κάρτας VISA ή MASTERCARD, την ημερομηνία λήξης, το όνομά του καθώς και το τριψήφιο κωδικό επαλήθευσης. Στην ασφαλή - κρυπτογραφημένη φόρμα πληρωμής συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της με μορφή ΜΜ/ΕΕ πχ 05/15 για μια κάρτα που λήγει το Μάιο του 2015 και το ακριβές όνομα στο οποίο έχει εκδοθεί η κάρτα, όπως αυτό αναγράφεται στην κάρτα).Στην περίπτωση που θέλετε  η παραλαβή του προϊόντος σας να γίνει από   το χώρο μας  θα πρέπει να έχετε μαζί σας  την ταυτότητά σας. Η παραλαβή δεν πραγματοποιείται  με την  μη επίδηξης  της ταυτότητας ή την επείδηξη  αυτής  από άλλο πρόσωπο.

Με πληρωμή μέσω χρεωστικών, πιστωτικών και προπληρωμένων καρτών. ο πελάτης κερδίζει τα έξοδα αντικαταβολής και χρεώνεται μόνο με το κόστος της απλής μεταφοράς εκτός και εάν το παραλάβει από το χώρο μας. Εφόσον πραγματοποιηθεί η  πληρωμή , θα σας σταλεί e-mail ή sms (μήνυμα), στο οποίο θα αναφέρεται ακριβώς η ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας σας και το μέσο που στάλθηκε εκτός εάν η παραλαβή γίνει από το χώρο μας.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό μέσω Web banking .

Πριν τη κατάθεση πάντα πρέπει  να προηγείται επικοινωνία ή επιβεβαίωση μέσω email ή τηλεφωνική επιβεβαίωση ότι το προϊόν που ενδιαφέρεστε είναι ετοιμοπαράδοτο.

Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους λογαριασμούς της Beer Machine Hellas . Συνεννοηθείτε μαζί μας για το ακριβές ποσό με τα έξοδα αποστολής και εκμεταλλευτείτε την νέα δυνατότητα του Web Banking! Η κατάθεση πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο σε 3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας σας. Επίσης ο χρόνος αποστολής του προϊόντος που έχετε παραγγείλει ξεκινάει να μετράει από την ημέρα που θα πραγματοποιηθεί η κατάθεση. Στο καταθετήριο ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να αναγράψετε ως αιτιολογία: το επώνυμο, το όνομά σας και αν θυμάστε τον αριθμό παραγγελίας. Προαιρετικά μετά την κατάθεση των χρημάτων μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνοντας ένα e-mail για να μας γνωστοποιήσετε την πραγματοποίηση της κατάθεσης στο info@beermachine.gr. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά: στο 2109709751 ή μέσω fax στο: 21097097051 .

Με πληρωμή με κατάθεση  μέσω web bankink ο πελάτης κερδίζει τα έξοδα αντικαταβολής και χρεώνεται μόνο με το κόστος της απλής μεταφοράς εκτός και εάν το παραλάβει από το χώρο μας.

Εφόσον πραγματοποιηθεί η κατάθεση, θα σας σταλεί e-mail ή  sms (μήνυμα), στο οποίο θα αναφέρεται ακριβώς η ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας σας εκτός εάν η παραλαβή γίνει από το χώρο μας.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό .

Πρίν τη κατάθεση πάντα πρέπει  να προηγείται επικοινωνία ή επιβεβαίωση μέσω email ή τηλεφωνική επιβεβαίωση ότι το προϊόν που ενδιαφέρεστε είναι ετοιμοπαράδοτο .

Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους λογαριασμούς της Beer Machine Hellas. Η κατάθεση πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο σε 3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας σας. Επίσης ο χρόνος αποστολής του προϊόντος που έχετε παραγγείλει ξεκινάει να μετράει από την ημέρα που θα πραγματοποιηθεί η κατάθεση. Στο καταθετήριο ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να αναγράψετε ως αιτιολογία: το επώνυμο, το όνομά σας και αν θυμάστε τον αριθμό παραγγελίας. Προαιρετικά μετά την κατάθεση των χρημάτων μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνοντας ένα e-mail για να μας γνωστοποιήσετε την πραγματοποίηση της κατάθεσης στο info@beermachine.gr. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά: στο 2109709751 ή μέσω fax στο: 21097097051 .

Με πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ο πελάτης κερδίζει τα έξοδα αντικαταβολής και χρεώνεται μόνο με το κόστος της απλής μεταφοράς εκτός και εάν το παραλάβει από το χώρο μας. Εφόσον πραγματοποιηθεί η κατάθεση, θα σας σταλεί e-mail ή  sms (μήνυμα), στο οποίο θα αναφέρεται ακριβώς η ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας σας εκτός εάν η παραλαβή γίνει από το χώρο μας.

Πληρωμή στο χώρο σας με αντικαταβολή .

Πριν τη αποστολή της αντικαταβολής  πάντα πρέπει  να προηγείται επικοινωνία ή επιβεβαίωση μέσω email ή τηλεφωνική επιβεβαίωση ότι το προϊόν που ενδιαφέρεστε είναι ετοιμοπαράδοτο.

Για όσους προτιμούν την πιο παραδοσιακή μέθοδο, τα προϊόντα έρχονται μέσω της EΛΤΑ courier στο χώρο επιθυμίας σας και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής.

Προσοχή :Εμφανές σε κάθε προϊόν που έχει διαφορετική τιμή θα αναγράφεται τιμή Internet WEB και τιμή για παραλαβή σε κατάστημα. Η τιμή WEB αναφέρεται σε παραγγελία μέσω Internet και παράδοση στο χώρο του πελάτη (καθώς δεν απασχολείται προσωπικό λόγω της αυτοματοποιημένης λειτουργίας που πραγματοποιείται).

Ο λογαριασμός στον οποίο μπορείτε να καταθέτετε είναι:

                                       ALPHA BANK     343002002009194 / GR9601403430343002002009194

                                              Xαράλαμπος Ζαρουχλιώτης

Επικοινωνία

BEER MACHINE HELLAS

T: +30 210 9709751

info@beermachine.gr

Λ.Βουλιαγμένης 255 | 172 37

Δάφνη, Στ.Μετρό