Εκτύπωση

Πλεονεκτήματα

beernea

Το Beer Machine είναι ένα πολύ ξεχωριστό και πατενταρισμένο σύστημα με πλεονεκτήματα που δεν θα βρείτε σε κανένα άλλο προϊόν παρασκευής μπύρας. Το CO2 παράγεται με φυσικό τρόπο κατά την διάρκεια της ζύμωσης. Ο σωστός έλεγχος αυτής της διαδικασίας που επιτυγχάνει το Beer Machine σας δίνει το πλεονέκτημα μέσα σε μόλις 7 – 10 μέρες να μπορείτε να απολαύσετε φρέσκια μπύρα με φυσική ενανθράκωση.Το The Beer Machine ξεκίνησε να πωλείται στην Αμερική τον Νοέμβριο του 1989.


Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά από τα πλεονεκτήματα του The Beer Machine:


Το μεγαλύτερο μας πλεονέκτημα, Ευκολία - Δημιουργία - Διασκέδαση: Φανταζόσασταν ποτέ ότι θα μπορείτε έτσι απλά να καλέσετε τους φίλους σας και να τους προσφέρετε την δική σας σπιτική μπύρα; Το The Beer Machine είναι γρήγορο και εύκολο στη χρήση. Είναι διασκεδαστικό - απολαυστικό και κάνει όλους να το λατρεύουν! Χάρη στο πατενταρισμένο σύστημα του σας επιτρέπει να φτιάξετε και εσείς την σπιτική σας μπύρα χωρίς να χρειάζεται να μεταμορφωθείτε σε… τρελό επιστήμονα!
Όλα σε ένα: Η αρχική συσκευασία του The Beer Machine περιέχει όλα όσα χρειάζεστε για να φτιάξετε την πρώτη σας μπύρα. Απλά, προσθέστε νερό!
Ποικιλία: Με το Beer Machine μπορείτε να παρασκευάσετε διάφορα είδη μπύρας ανάλογα με το γούστο σας, όπως: Gold Lager, Czech Pilsner, Canadian Rer Lager ,Honey , Nut Brown ale, Viena κλπ
Εξατομίκευση:  Φτιάξτε την μπύρα σας ακριβώς με το τρόπο που σας αρέσει: με περισσότερη ή λιγότερη ενανθράκωση, βαριά ή ελαφριά δημιουργώντας τη δική σας γεύση.
Φυσικά συστατικά και ζυθοποιία φιλική προς το περιβάλλον: To προϊόν που παράγει το Βeer Machine είναι από 100% φυσικά συστατικά χωρίς κρυφές συντηρητικές ουσίες. Επίσης, η διαδικασία ζυθοποιίας ελαχιστοποιεί το τεράστιο οικολογικό αποτύπωμα που προκαλείται από την παραγωγή βιομηχανικής μπύρας όπως τη μεταφορά και τα απορρίμματα από τα γυάλινα μπουκάλια. Τέλος, το βαρέλι δεν απαιτεί μπαταρίες ή ρεύμα. 
Σερβίρισμα φρέσκιας μπύρας από την πηγή: Σερβίρετε ακριβώς την ποσότητα της μπύρας που θέλετε, την στιγμή που την θέλετε, με όλη την φρεσκάδα!
Δυνατότητα εμφιάλωσης και περαιτέρω εξατομίκευσης: Εάν θέλετε μπορείτε να εμφιαλώσετε την μπύρα σας (υπάρχει και σχετικό αξεσουάρ) καθώς και να κάνετε επαναζύμωση μέσα στο μπουκάλι με την προσθήκη λευκής ή μαύρης ζάχαρης ή και μελιού.
Οικονομία: Δεν θέλουμε να φλυαρήσουμε για αυτό, σας καλούμε να κάνετε τον υπολογισμό μόνοι σας. Δείτε την τιμή του Beer Mix στο site μας, κάθε ένα από αυτά σας δίνει 10 λίτρα φρέσκιας, σπιτικής απολαυστικής μπύρας.

mpyra3

Επικοινωνία

BEER MACHINE HELLAS

T: +30 210 9709751

info@beermachine.gr

Λ.Βουλιαγμένης 255 | 172 37

Δάφνη, Στ.Μετρό