Εκτύπωση

Ale.. η μαγεία της απόλαυσης..

 

 

 

Συνήθως το ταξίδι στον κόσμο της μπύρας θα ξεκινήσει με μια καλή lager....

.Για τους φίλους της ελαφριάς πικράδας, το ταξίδι θα συνεχιστεί με μια premium pilsner. Αναζητώντας μια πιο γεμάτη γεύση, θα δοκιμάσουμε μια weiss. Και τώρα… τι; Τι καλύτερο από μια σπιτική ale, την ποικιλία που πιστεύουμε ότι αποτελεί την νέα τάση για όσους ψάχνουν να γευθούν μια μπύρα πλούσια σε γεύσεις και αρώματα.

Οι μπύρες ale - σε αντίθεση με ότι πολλοί πιστεύουν - δεν είναι πάντα αμαρτωλά πικρές. Στην BeerMachine Hellas πιστεύουμε ότι ήρθε επιτέλους η ώρα να γνωριστούμε καλύτερα με τις ale και έτσι σας προσφέρουμε την δυνατότητα να γευθείτε εξαιρετικές σπιτικές μπύρες από 6 διαφορετικές ποικιλίες!

·  Η Amber Aleέχει μια απαλή πικράδα και θα σας ταξιδεύσει με τα αρώματα της στην φημισμένηYakima Valley της Washington.

·  Η Golden Aleέχει καθαρή γεύση και πολύ διακριτική πικράδα. Ξεκάθαρα πράγματα…

·  Με ανοιχτό κεχριμπαρένιο χρώμα, η Pale Aleείναι μια premium ale και έχει απαλή, ευγενική  γεύση και ήπια πικράδα.

·  Η Indian Pale Ale (IPA) φέρει πλούσια και γλυκιά γεύση από βύνη που τελειώνει με γενναίες δώσεις από άρωμα λυκίσκου που της χαρίζουν την πολύ έντονη πικράδα της. Είναι μια μπύρα για τολμηρούς!

·   Η Nut Brown Aleχαρακτηρίζεται από την γεμάτη γεύση της, το σκούρο καφέ χρώμα της, τις νότες καβουρδισμένων ξυρών καρπών και την έλλειψη πικράδας.

·  Τέλος, ο συνδυασμός από εκλεκτές βύνες – ανάμεσα τους βύνη από το Μόναχο – δίνουν στην Scotch Aleχρώμα καραμέλας με πλούσια ισορροπημένη γεύση και ήπιο άρωμα λυκίσκου.

Ένα είναι σίγουρο. Με το Beer Machine δεν θα βαρεθείτε ποτέ!!!

 

Επικοινωνία

BEER MACHINE HELLAS

T: +30 210 9709751

info@beermachine.gr

Λ.Βουλιαγμένης 255 | 172 37

Δάφνη, Στ.Μετρό