Εκτύπωση

Μετεωρολογικό Δελτίο

 

Πέφτει η θερμοκρασία!!!Ήρθε η ώρα να φτιάξουμε τη δική μας σπιτική μπύρα....

ανάλογα με το γούστο μας. Ιδανική  εσωτερική θερμοκρασία για την παρασκευή μπύρας είναι 18°C - 24°C. Το βέλτιστο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται σε θερμοκρασία ζύμωσης 21°C.Η διαδικασία παρασκευής σε μεγαλύτερες θερμοκρασίες θα παράξει αποτέλεσμα αλλά δεν θα είναι το επιθυμητό και δεν θα μας δώσει τη γεύση και τις αρωματικές ιδιότητες της συνταγής που θα επιλέξουμε. Σε χαμηλότερες θερμοκρασίες κάτω των 17°C ο μύκητας (μαγιά) δεν ξυπνά έτσι ώστε να φάει τα σάκχαρα και να δημιουργήσει αλκοόλη και διοξείδιο του άνθρακα(ανθρακικό) οπότε η ζύμωση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Επικοινωνία

BEER MACHINE HELLAS

T: +30 210 9709751

info@beermachine.gr

Λ.Βουλιαγμένης 255 | 172 37

Δάφνη, Στ.Μετρό