Εκτύπωση

Η χαρά της δημιουργίας

H χαρά της δημιουργίας είναι τρομερό συναίσθημα!.....

Το σωστό αποτέλεσμα της δημιουργίας είναι η επισφράγιση!Χαίρομαι που ανακάλυψα το Beer Machine γιατί ως Χημικός Οινολόγος, έχω τη δυνατότητα να ενημερώνω σωστά τους πελάτες μου για παρασκευή ποιοτικής σπιτικής μπύρας.Το σημαντικότερο είναι πως ενώ έχω στα χέρια μου ένα κιτ και  έτοιμο μίγμα (από φυσικά συστατικά) μπορώ να διαφοροποιήσω κάθε φορά το αποτέλεσμα,αλλάζοντας τους παράγοντες ζυθοποίησης.Αλλάζω την περιεκτικότητα σε αλκοόλη, αλλάζω τις ημέρες παραμονής ζύμωσης ή σταθεροποίησης και αμέσως έχω πιο φρουτώδες άρωμα, άρωμα φρέσκιας μπύρας ή πιο έντονο προφίλ δυναμικό, δροσερό διοξείδιο, ελαφριά πικράδα λυκίσκου και άλλα πολλά.Θεωρώ ότι η ικανοποίηση του δημιουργού είναι να μπορεί να ρυθμίσει ο ίδιος το αποτέλεσμα. Και αυτό γίνεται με το Βeer Machine εύκολα, αφού είναι μία μικρή μονάδαολοκληρωμένης ζυθοποίησης.Προτείνω να πειραματιστείτε όχι απλά με διάφορα μίγματα, αλλά και αλλάζοντας τις παραμέτρους.Θα μείνετε ενθουσιασμένοι από την εξέλιξη.Για ότι χρειαστείται είμαι στη διαθεση σας.

Σιαμπάνη Μαρία - Οινολογικό Χημείο

Πάτρα, Ανθείας 162 - Τηλ.2614000127

Σχολή Τροφίμων & Διατροφής, Τμήματος Οινολογίας & Τεχνολ. Ποτών

 

Επικοινωνία

BEER MACHINE HELLAS

T: +30 210 9709751

info@beermachine.gr

Λ.Βουλιαγμένης 255 | 172 37

Δάφνη, Στ.Μετρό