Εκτύπωση

Δύο φίλοι με κοινές συνήθειες

Η καλή φρέσκια μπύρα  όπως και το καλό κρασί πρέπει να πίνονται δροσερά......

 ή σε θερμοκρασία δωματίου γιατί έχουν να  μας προσφέρουν γεύσεις και αρώματα που σε χαμηλές θερμοκρασίες καταστρέφονται. Επίσης δεν μπορεί να αναδειχθεί  η επίγευση δηλ. οι γεύσεις  που νιώθουμε στο στόμα μας αφού πιούμε το ποτό μας, ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της απόλαυσής μας. Η θερμοκρασία αποθήκευσης τους  πρέπει να γίνεται σε δροσερό μέρος  γιατί και τα δύο παράγονται  από φυσικά συστατικά  χωρίς να περιλαμβάνουν συντηρητικές ουσίες έτσι ώστε να κρατάνε ζωντανές τις θρεπτικές ουσίες που είναι ωφέλιμες για τον ανθρώπινο οργανισμό ,εφόσον καταναλώνονται σε μικρές ποσότητες. Σε υψηλές θερμοκρασίες το κρασί κόβει ενώ η μπύρα ξινίζει. Μπορούν να μας  συνοδεύσουν όλες τις ώρες μαζί με το αντίστοιχα φαγητά της επιλογής μας ή με φρούτα ή με ξηρούς καρπούς επιλέγοντάς τα, ανάλογα με  τις γεύσεις που μας ευχαριστούν.

Επικοινωνία

BEER MACHINE HELLAS

T: +30 210 9709751

info@beermachine.gr

Λ.Βουλιαγμένης 255 | 172 37

Δάφνη, Στ.Μετρό