Εκτύπωση

Σερβίρισμα της μπύρα μας από το Beer Machine

 

 

Κάποιοι σερβίροντας την μπύρα μας,μας ρωτούν με αφρό ή χωρίς.....

Πάντα με αφρό θα απαντούσαμε  γιατί με τον αφρό εγκλωβίζουμε τα αρωματικά και γευστικά χαρακτηριστικά της μπύρας τα οποία  απολαμβάνουμε όταν αυτός καταλαγιάσει.
Εισχωρώντας το ποτήρι μας γυρτό μέσα στην κάνουλα και σε κλήση 45° ,ανοίγετε αυτήν  μέχρι τέλους. Η μπύρα που εισχωρεί θα πρέπει να κυλά στα τοιχώματα του ποτηριού μας. Φτάνοντας στη μέση περίπου  του γεμίσματος επαναφέρεται την κάνουλα σιγά, σιγά στην αρχική της μορφή τοποθετώντας ταυτοχρόνως το ποτήρι μας κατακόρυφα όπου και δημιουργείται ο αφρός της μπύρας μας. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι το ποτήρι μας δεν πρέπει να είναι παγωμένο(χάνουμε την αίσθηση της γεύσης) και ότι οι μπύρες με μεγάλο αλκοολικό δείκτη δημιουργούν μικρή ποσότητα αφρού. Ιδανική θερμοκρασία κατανάλωσης 6ο – 8ο   βαθμούς Κελσίου.Καλή σας απόλαυση!

Επικοινωνία

BEER MACHINE HELLAS

T: +30 210 9709751

info@beermachine.gr

Λ.Βουλιαγμένης 255 | 172 37

Δάφνη, Στ.Μετρό